Laura Heemink • Grafisch & Motion Designer

"In de twee jaar dat ik bij Limesquare werk, ben ik ontzettend ondersteund in het ontdekken van mijn plek in de wereld van design. Ik heb de kans gekregen om nieuwe disciplines te verkennen en kan mezelf nu naast Graphic Designer ook Motion Designer noemen! De reis naar waar ik nu ben, was soms best een uitdaging, maar Limesquare heeft altijd vertrouwen gehad in mijn talenten. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Het samenwerken met mijn collega’s is ook altijd een feestje, ik voel me hier helemaal thuis. Daarom mis ik dan ook nooit de vrijmibo! Door de vele kansen en de fijne omgeving bij Limesquare ben ik zowel op professioneel als persoonlijk vlak enorm gegroeid."

Iris Bökkerink • Creative Business

"Met mijn studie specialiseer ik mij in audiovisuele media. Ik twijfelde met mijn stage of ik mij wilde focussen op marketing of audiovisuele media. Limesquare gaf me de kans om beide te verkennen! Ik kreeg diverse klanten toegewezen, van een kindermake-up merk tot een bedrijfsmakelaarskantoor. Hierdoor waren mijn werkzaamheden erg afwisselend. Of het nu ging om het bouwen van een website, het creëren van content of het verzorgen van fotografie, het kwam allemaal voorbij.

Bij één van de klanten mocht ik zelfs een halve dag op kantoor meedraaien, wat een leuke ervaring was. Tijdens mijn stage werd ik door Eric goed ondersteund. Dit gaf me waardevolle inzichten in hoe ik verschillende situaties had aangepakt. Ik kreeg de vrijheid om te ontdekken wat ik leuk vond binnen het bedrijf. Hierdoor kan ik zeggen dat ik aan het einde van mijn stage een rugzak vol kennis had opgedaan, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk."

Mijn stageperiode bij Limesquare was enorm leerzaam en veelzijdig.
Sem Seijger
Commerciële Economie

Joris Maneschijn • Online Marketeer

"Limesquare is, zoals ze dat noemen, mijn eerste 'grote mensen baan'. Na mijn opleiding Commerciële Economie ben ik hier begonnen. Toen ik ging solliciteren, had ik een lijstje met bedrijven waar ik aan de slag kon, waaronder Limesquare. Uiteindelijk heb ik voor Limesquare gekozen omdat het daar gevoelsmatig beter klopte. De sfeer is goed, de mensen zijn leuk, je hebt legio mogelijkheden, en ga zo maar door.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen moment spijt gehad. Limesquare is een werkgever die je vrijheid geeft in je werkzaamheden. Je krijgt de kans om je verder te oriënteren in wat je daadwerkelijk wilt, alle kennis is aanwezig, dus je blijft elke dag leren. En de gezelligheid is natuurlijk ruim aanwezig. Kortom, een goede omgeving om je toekomst te vormen!"

Anky Sluik • Creative Business

"Het allerbelangrijkste wat ik bij Limesquare heb mogen leren, is dat ik wat meer open moet staan voor feedback en andere collega’s. Door mijn eerdere ervaring bij marketingbureaus dacht ik dat ik had uitgevogeld hoe ik mijn werk moest doen. Maar I was wrong… Achteraf ben ik blij dat ik met zo’n instelling mijn stage in ben gegaan, want hierdoor heb ik veel over het werk en mezelf geleerd. Door de brede werkzaamheden, behulpzame collega’s en gezellige sfeer, ben ik te weten gekomen wat ik wel en niet kon, maar nog belangrijker wat ik wel en niet wilde in het vak. De marketing is zo breed, je kunt alle kanten op. Samen met mijn brede studie Creative Business lagen alle kansen voor me open. Marketeer bij een kledingwinkel? Geen probleem! Grafisch vormgever worden? Geen probleem! Bij de televisie werken? Geen probleem. Maar na mijn stage wist ik het zeker: mijn droombaan ligt wel bij een marketingbureau."

Lees meer over Anky haar verhaal!

Ik zou geen betere plek kunnen bedenken!
Laury Olde Kalter
Toegepaste Psychologie

Sem Seijger • Commerciële Economie

"Mijn stageperiode bij Limesquare was enorm leerzaam en veelzijdig. Ik maakte deel uit van het online marketing team. Zij boden mij de kans om veel taken zelfstandig te beheren en lieten me overal meekijken, van sales tot aan andere interessegebieden binnen het bedrijf.

Op een gegeven moment kreeg ik zelfs de verantwoordelijkheid over mijn eigen klanten. Deze ervaring heeft mij vooral veel geleerd over SEA, een vaardigheid waar ik nog steeds profijt van heb in mijn huidige baan bij een digital marketing bedrijf. Deze stage was dus een uitstekende opstap. Bovendien bood het mij de gelegenheid om te ontdekken of SEA echt iets voor mij was, wat ik enorm waardeerde!"

Alisson Emmanuel • Commerciële Economie

"Ik heb een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad bij Limesquare. Het is een periode geweest waarin ik veel kennis heb opgedaan en de vrijheid heb gekregen in wat ik wil leren. Het leuke was dat ik opdrachten mocht doen voor échte klanten! Ik ben er zowel op persoonlijk als professioneel vlak op vooruit gegaan.

Het team is gezellig, het is een leerzame omgeving, je krijgt persoonlijke begeleiding en hele leuke vrijmibo’s. Al met al perfecte stageplek!"

Alle kennis is aanwezig, dus je blijft elke dag leren.
Joris Maneschijn
Online Marketeer

Inès Egberink • Communicatieadviseur

"Al meer dan drie jaar geleden kwam ik bij Limesquare binnen als stagiaire. Ik heb mezelf hier ontzettend goed kunnen ontwikkelen en voelde mij erg op mijn plek. Ik heb veel geleerd op het gebied van grafisch ontwerpen, social media en strategie. Na mijn eindgesprek kwamen Eeke, Eric en Mareille met het leuke nieuws: 'we bieden je graag een baan aan!'. WAT?! Wauw! Oke. GAAF! Ik ben toen in de rol van Content Marketeer gekropen en heb voor gave klanten de content verzorgd en sterke strategieën neergezet. Dit heb ik 2,5 jaar met veel plezier gedaan en inmiddels ben ik doorgegroeid naar Communicatieadviseur. Ik ben ontzettend blij dat ik deze kans gekregen heb!

Ik zit inmiddels ruim drie jaar volledig op mijn plek bij Limesquare. Het team is fantastisch! We lachen met elkaar, werken hard en durven ook kritisch te zijn. Uiteindelijk ben je (zeker als fulltimer) meer op je werk, dan thuis. Het hebben van fijne collega's waardeer ik daarom extra!"

Laury Olde Kalter • Toegepaste Psychologie

"Gedurende mijn stage- en afstudeerperiode bij Limesquare heb ik veel geleerd van zowel de collega's als over mijzelf. De cultuur en het team van Limesquare voelde als een warm bad. Iedereen staat voor je klaar en je kunt altijd bij ze terecht. Er was ruimte voor een geintje en een goed gesprek. Dat resulteerde erin dat ik echt mezelf kon zijn én bovenal mijzelf heb kunnen ontwikkelen binnen deze gezellige en fijne organisatie!

Of ik Limesquare dan ook aanbeveel aan toekomstige stagiaires en afstudeerders? Absoluut! Ik zou geen betere plek kunnen bedenken!"

VACATURES

Wij zijn benieuwd naar jouw talent

Klaar voor een avontuur waarin jouw carrière tot bloei komt? Word onderdeel van ons team!

Ontdek de vacatures